Use Google to translate. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
 
 
Startsidan Boende på Sandskär Konferens på Sandskär Välkommen till Sandskär Om oss
 

     
Resa i Haparanda skärgård

De flesta besökare kommer till Haparanda Sandskär med båten Bosmina från Haparanda hamn. Under färden ut genom skärgården får du veta mer om naturen och livet i skärgården. Under den timme som båtfärden till Sandskär tar passerar Bosmina flera öar som har formats av inlandsisen och havets vågor. Vid några av grunden ser man gråsälar som nyfiket tittar upp ur vattnet.

     

Transporter till Sandskär

Transporter till Sandskär med Bosmina I för er som vill ägna er åt Sandskär på egen hand. Måndagar, onsdagar och fredagar i juli. Kampanjpris: 100 kr för vuxna. 50 kr för barn under 12 år.
Transporterna sker i samarbete med Länsstyrelsen i Norrbottens län. Båten tar 12 passagerare.

Kvällskryssning till sälarnas grund

Runda huvuden med stora mörka ögon i vattenbrynet. Nyfiket betraktar sälar och människor varandra. Kvällskryssningen för oss till ett grund med sälar samt till Haparanda-Sandskärs nordudde där vi intar en kulinarisk kvällsmåltid. En enastående nationalpark och en unik skärgård, belägen i nordligaste Bottenviken.

Läs mer här-»

Turistresa till Sandskär

Turistresa till Sandskär med Bosmina II för er som vill ha både arrangerade rundvandringar, måltider och besök till sälarnas grund under resan. Tisdagar och torsdagar i juli. Extra resor kan läggas in om efterfrågan är stor. Pris: 750 kr för vuxna. 650 kr för barn under 12 år. Båten tar 25 passagerare.

Bastutur till Seskar-furö

Kvällsturen bjuder på sinnlig vederkvickelse i bastun, en kvällsmåltid och ett smakprov på vår unika skärgård. Vid kajen i Haparandahamn väntar skepparen på båten
M/S Bosmina II, med varmt kaffe och en läcker löjromssmörgås. Vi studerar sjökortet innan det är dags för avfärd mot Seskar-Furö.

Läs mer här-»

 

Bosmina skärgårdsturer AB
953 37 Haparanda

Telefon: +47 (0)922-13395
Mobil: +46 (0)73-021 47 61

E-post: info@bosmina.se